Campanyes de promoció de les associacions

La comunicació a través de campanyes de promoció de les associacions és fonamental per a augmentar la seua visibilitat i la seua llavor social. En la Fundació Horta Sud hem engegat unes quantes.

Reconéixer l’impacte positiu del teixit associatiu

Les associacions realitzen una gran labor social i cultural en els pobles: són una eina fonamental per a l’educació en valors de la ciutadania. La comunicació a través de campanyes de promoció de les associacions és fonamental per a augmentar la seua visibilitat.

En aquesta línia, la Fundació Horta Sud ha impulsat en els últims anys quatre campanyes de comunicació per a reconéixer l’impacte positiu que genera el teixit associatiu en el conjunt de la societat. Una estratègia de comunicació que persegueix agrair el treball desinteressat de les persones que brinden el seu temps lliure i les seues energies per a canviar l’entorn en el qual viuen.

Cal reconèixer l’esforç i la tasca que desenvolupen les associacions de la Comunitat Valenciana i els projectes de desenvolupament comunitari que reforcen el treball en xarxa, que augmenten la participació de la societat civil en la vida dels municipis i que construeixen una ciutadania compromesa i per tant més crítica.

Premi Campanyes Compromeses

Les campanyes de promoció de l’associacionisme de la Fundació Horta Sud (‘Somos Súper’, ‘Històries de Superació’, ‘Les Associacions, el Cor del nostre Poble’ i ‘Anònimes, Camins pel Canvi’) han rebut el 1r Premi en la modalitat de Campanyes compromeses en la I Edició dels Premis Cooperació de la Comunitat Valenciana, uns guardons que entrega la Coordinadora Valenciana de ONGD (CVONGD).

Les associacions, motor del canvi social

Amb aquestes campanyes de comunicació i sensibilització, acompanyem i reconeixem a les associacions compromeses amb la defensa dels Drets Humans i dels valors democràtics, posant en valor allò que el teixit associatiu sempre ha fet:

  • RECUPEREN ELS VALORS – Associacions que recuperen els valors, la cultura, la solidaritat, el compromís de millorar la societat, que generen idees, nous projectes i pensament crític.
  • TRANSFORMEN LA REALITAT – Associacions que generen llocs de treball, que mobilitzen recursos, que detecten les necessitats del seu entorn.
  • EDUQUEN EN VALORS – Associacions que eduquen en la democràcia, en el diàleg, en la participació real, en la ciutadania activa i compromesa.
  • COMPROMESES – Associacions que es comprometen amb la millora del seu municipi i amb la defensa dels drets humans i valors democràtics.

Les nostres campanyes de promoció de les associacions

festival-bones-raons-web

Festival de Bones Raons

Les associacions són un Festival de Bones Raons. Concretament, són una xarxa de solidaritat, afecta i oci educatiu, amb un impacte positiu en valors com amistat, suport mutu, consciència crítica, respecte, participació, cooperació… I, a més, són també un Festival de Bones Raons  quantitativament.

mirades-associatives-400x400

Mirades Associatives

La Fundació Horta Sud celebrem el 50 aniversari. Un aniversari plenament vinculat amb el mig segle de moviment associatiu. Amb aquesta campanya volem recollir les opinions de veus de la comunitat per, des de les seues mirades, conéixer d’on venim i aprendre per a poder construir un futur millor.

campanyes-teixidores

Teixidores: Dones al moviment associatiu

Campanya per a visibilitzar allò que aporten les dones al moviment associatiu i per implicar a les associacions com a elements fonamentals en la lluita contra les desigualtats de gènere i la violència cap a les dones.

iniciativa-ara-mes-que-mai-associacions-fundacio-horta-sud

#AraMésQueMai

Amb aquesta campanya hem visibilitzat les accions que les associacions han posat en marxa durant la crisi del coronavirus. Un exemple de Il·lusió, solidaritat, esperança i compromís.

associacions cor poble

Les Associacions, el Cor del Nostre Poble

‘Les Associacions, el Cor del nostre Poble’ és un reconeixement a les persones que han passat a l’acció per a canviar el món.

COLECTIVA 3

Anònimes, Camins pel Canvi

És la història d’una xarxa de vivències, consciència i determinació. Donem visibilitat al treball de 9 associacions de les comarques valencianes.

histories-superacio-twitter

Històries de Superació

Una campanya que ha tingut com a objectiu aprofundir en el treball en col·lectiu, donant a conéixer la gran quantitat de persones i associacions que lluiten des de la invisibilitat.

Exposició Sedaví Somos Súper Històries de Superació

Somos Súper

En ‘Somos Súper’ posem en valor allò que venim fent des de fa anys en les associacions i diem amb honestedat a la ciutadania que som la majoria i que som transparents i solidaris.