Somos Súper

En Somos Súper posem en valor allò que venim fent des de fa anys en les associacions i diem amb honestedat a la ciutadania que som la majoria i que som transparents i solidaris.

Benvingudes i benvinguts a “Somos Súper”

Somos Súper

Somos Súper és un homenatge a les persones i associacions que han assumit la seua responsabilitat i compromís per a millorar el seu entorn i la qualitat de vida de les persones. Associacions que dediquem el seu temps i els seus recursos a fer un món més just i igualitari per a totes les persones.

El món està ple d’herois, persones meravelloses, que fan que cada dia el món siga una mica millor.

Són moltes les iniciatives orientades al canvi i que aporten valor afegit als seus municipis. Són moltes les persones que ja estan compromeses. Felicitem a aquelles persones que ja estan treballant de forma solidària i col·lectiva, i animem a les altres a seguir-los, els poders es transmeten, i es contagien.

Som Súper Participació

Objectiu de la Campanya

L’objectiu ha sigut sempre promocionar de manera general la cultura associativa en tot el territori de la Comunitat Valenciana.

Reforçar les persones que dediquen el seu temps a participar en el teixit associatiu i prestigiar-les. Animar a les persones no associades a implicar-se i participar en el teixit associatiu. Valorar el treball realitzar per les associacions. Agrair el treball silenciós i en molts casos desconegut de les xicotetes associacions. Explicar les històries d’associacions, persones que s’organitzen per transformar la realitat. Promoure un canvi cultural que fomente el fet col·lectiu per damunt de l’individualisme i la necessitat de la societat civil per a canviar les coses.

Aquesta campanya ha comptat amb la col·laboració de les associacions i un reduït nombre d’ajuntaments concentrats en la comarca de l’Horta que vàrem desplegar en 2014 aquesta campanya per a fer valdre la tasca de milers de persones que participen en les associacions ciutadanes en els seus municipis mitjançant la comunicació i sensibilització.

Si voleu organitzar la campanya ‘Somos Súper’ en el vostre poble, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Vídeos i reportatges

Somos Súper (Spot 1)

Somos Súper (Spot 2)

Presentació de Somos Súper a Mislata

Somos Súper – Paiporta (1ª Edició)

Somos Súper – Paiporta (2ª Edició)

Presentació de Somos Súper a Paiporta