Convocatòries per a associacions

Una selecció de les principals subvencions, ajudes i premis per a associacions i entitats sense ànim de lucre.

convocatories-subvencions-ajudes-premis-associacions

Subvencions, ajudes i premis

Per al teixit associatiu

En aquesta secció fem una recopilació de les principals convocatòries d’àmbit nacional, autonòmic i comarcal que poden resultar d’interés per a les associacions de la Comunitat Valenciana. Les convocatòries s’organitzen per ordre cronològic, segons el mes de publicació, així com pels temes principals de cada convocatòria: igualtat, educació, participació ciutadana, esport, etc.

Per a conéixer més detalls sobre els terminis de presentació, execució i justificació de cada convocatòria, vos recomanem que consulteu la informació proporcionada per les entitats convocants.

Útil pràctic per a associacions. Projecte ‘Escola de transformació social’.

SUBVENCIONS, AJUDES I PREMIS 2020

SALUT

PARKINSON | Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública. Resolució de 24 de febrer de 2021, per la qual es convoquen subvencions destinades a finançar accions i programes d’actuació per a l’atenció i cura de les persones afectades de Pàrkinson i de les seues famílies, a la Comunitat Valenciana, per a l’exercici 2021. Termini de presentació: 4 d’abril de 2021.

> Bases de la convocatòria.

 

RESPONSABILITAT SOCIAL

RESPONSABILITAT SOCIAL | Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica. Resolució de 25 de febrer de 2021, per la qual es convoca la concessió de subvencions destinades a associacions i organitzacions sense ànim de lucre, així com a entitats locals de la Comunitat Valenciana, per a la formació, divulgació i actuacions en matèria de responsabilitat social, durant l’exercici 2021. Termini de presentació: 3 d’abril de 2021.

> Bases de la convocatòria.

 

SALUT

SALUT MENTAL | Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública. Resolució de 4 de març de 2021, per la qual es convoquen per la qual es convoquen subvencions destinades a finançar programes orientats a la inclusió social i la seua participació en la comunitat de les persones adultes amb problemes de salut mental greu, en la Comunitat Valenciana, per a l’exercici 2021. Termini de presentació: 4 d’abril de 2021.

> Bases de la convocatòria.

 

MEMÒRIA

MEMÒRIA HISTÒRICA | Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica. Resolució de 25 de febrer de 2021, per la qual es convoquen subvencions per a la realització, en l’àmbit de la Comunitat Valenciana, de projectes i iniciatives relacionats amb la promoció i difusió de la memòria històrica i democràtica valenciana. Termini de presentació: 5 d’abril de 2021.

> Bases de la convocatòria.

 

INCLUSIÓ

MIGRANTS | Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives. Resolució de 19 de febrer de 2021, per la qual es convoquen subvencions en matèria d’igualtat en la diversitat per a l’exercici 2021. En la línia ‘Programes d’acolliment per a la inclusió de persones migrants’ són objecte de ser subvencionats aquells projectes i actuacions que donen suport a projectes d’acolliment integral, allotjament, manutenció i acompanyament a persones migrants. Termini de presentació: 11 de març de 2021.

> Bases de la convocatòria.

 

DIVERSITAT

FAMILIA | Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives. Resolució de 19 de febrer de 2021, per la qual es convoquen subvencions en matèria d’igualtat en la diversitat per a l’exercici 2021. En la línia ‘Programa per la igualtat i la inclusió de persones migrants’ són objecte de ser subvencionats aquells projectes i actuacions que tinguen per objecte la defensa i la promoció dels diferents tipus de famílies, segons la seua estructura i composició (nombroses, monoparentals, homoparentals, etc.) i la cerca de beneficis per a elles. Termini de presentació: 11 de març de 2021.

> Bases de la convocatòria.

 

IGUALTAT

NO-DISCRIMINACIÓ | Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives. Resolució de 19 de febrer de 2021, per la qual es convoquen subvencions en matèria d’igualtat en la diversitat per a l’exercici 2021. En la línia ‘Programa d’igualtat de tracte i no-discriminació’ són objecte de ser subvencionats aquells projectes i actuacions  dirigits a la igualtat de tracte i no-discriminació dels col·lectius de la diversitat, així com a la lluita contra els delictes d’odi i l’atenció de les víctimes, especialment aquelles vinculades a les prioritats establides en l’Estratègia valenciana per a la igualtat de tracte i contra els delictes d’odi 2019-2024. Termini de presentació: 11 de març de 2021.

> Bases de la convocatòria.

 

DIVERSITAT

FAMÍLIES | Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives. Resolució de 19 de febrer de 2021, per la qual es convoquen subvencions en matèria d’igualtat en la diversitat per a l’exercici 2021. En la línia ‘Programa escoles de famílies’ són objecte de ser subvencionats aquells projectes i actuacions que contribuïsquen al benestar de les famílies, en el marc de la igualtat en la diversitat, proporcionant els recursos i habilitats per a la solució dels conflictes.
Termini de presentació: 11 de març de 2021.

> Bases de la convocatòria.

 

IGUALTAT

LGTBI | Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives. Resolució de 19 de febrer de 2021, per la qual es convoquen subvencions en matèria d’igualtat en la diversitat per a l’exercici 2021. En la línia ‘Programa per a la igualtat de lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals’ són objecte de ser subvencionats aquells projectes i actuacions dirigides a projectes i actuacions que contribuïsquen al benestar i la igualtat de lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals. Termini de presentació: 11 de març de 2021.

> Bases de la convocatòria.

 

IGUALTAT

POBLE GITANO | Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives. Resolució de 19 de febrer de 2021, per la qual es convoquen subvencions en matèria d’igualtat en la diversitat per a l’exercici 2021. En la línia ‘Programa per la igualtat i la inclusió de persones migrants’ són objecte de ser subvencionats aquells projectes i actuacions dirigides a aconseguir la igualtat i inclusió del poble gitano en tots els àmbits, i especialment en aquells que es consideren prioritaris per a l’Estratègia valenciana per a la igualtat i la inclusió del poble gitano 2018-2023. Termini de presentació: 11 de març de 2021.

> Bases de la convocatòria.

 

IGUALTAT

MIGRANTS | Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives. Resolució de 19 de febrer de 2021, per la qual es convoquen subvencions en matèria d’igualtat en la diversitat per a l’exercici 2021. En la línia ‘Programa per la igualtat i la inclusió de persones migrants’ són objecte de ser subvencionats aquells projectes dirigits a aconseguir la igualtat i la inclusió de les persones migrants en tots els àmbits i, especialment, en aquells que es consideren prioritaris en l’Estratègia valenciana de migracions 2021-2026. Termini de presentació: 11 de març de 2021.

> Bases de la convocatòria.

 

ASSOCIACIONS JUVENILS | La Generalitat Valenciana convoca ajudes destinades a les associacions juvenils i entitats prestadores de serveis a la joventut amb l’àmbit d’actuació a la Comunitat Valenciana per a l’any 2020 (IVAJ).. Termini: 10 de juliol de 2020.
> Bases de la convocatòria.

Si vols rebre l’última informació sobre subvencions, ajudes i premis per a associacions, subscriu-te ara al nostre butlletí!