‘Somos Súper’, segon premi com millor bona pràctica de voluntariat en el Congrés Estatal de Voluntaris
El públic assistent al taller de bones pràctiques va triar la campanya ‘Somos Súper’ com la segona millor iniciativa nacional.

La XXI Edició del Congrés Estatal de Voluntaris va tindre lloc els dies 9 i 10 de desembre al Museu Príncep Felipe de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València.
11 Desembre 2019 – La campanya ‘Somos Súper’ de la Fundació Horta Sud va rebre ahir el segon premi com la millor bona pràctica de voluntariat en el marc de la XXI Edició del Congrés Estatal de Voluntaris.
En el taller de bones pràctiques, que es va celebrar ahir per la vesprada, es van presentar 10 projectes de voluntariat. Al final de la presentació, el públic assistent va votar en directe les millors bones pràctiques, quedant la campanya Somos Súper en segona posició. El primer premi va ser per al projecte ‘No estáis solas’, de la Fundació Asindown i Amics de la Gent Major.
La campanya Somos Súper és un homenatge a les persones i associacions que han assumit la seua responsabilitat i compromís per a millorar el seu entorn i la qualitat de vida de les persones. Associacions que dediquem el seu temps i els seus recursos a fer un món més just i igualitari per a totes les persones.
TALLER DE BONES PRÀCTIQUES
Els 10 projectes que es van presentar en el taller de bones pràctiques:
> MOVILIZA–T, CECAP.
> Voltea, Associació Ilêwasi.
> No estáis solas, Fundació Asindown i Amics de la Gent Major.
> Goratu, Associació GORABIDE
> App Emergencia y Discapacidad, GEDES.
> Voluntariat Internacional Caixa Popular, Caixa Popular.
> Campanya Somos Súper, Fundació Horta Sud.
> Estoy por ti, FEVADIS i Plena Inclusión.
> Jóvenes frente a la emergencia climàtica, CEACV.
> Motxilles de qualitat, Grup d’investigació Educativa de la Universitat de Saragossa.
XXI CONGRÉS ESTATAL DE VOLUNTARIS
La XXI Edició del Congrés Estatal de Voluntaris va tindre lloc els dies 9 i 10 de desembre al Museu Príncep Felipe de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València. Aquesta edició, organitzada per la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, el Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social i la Plataforma Estatal de Voluntariat, ha tingut per lema ‘La mar de voluntariat’ i el seu principal objectiu ha sigut reflexionar sobre l’evolució i les tendències recents del voluntariat, així com impulsar els instruments amb els quals compten les persones i entitats del tercer sector.
Una mar de voluntariat que representa a totes les persones que dia a dia col·laboren en comunitat oferint lliurement el seu temps per contribuir a una societat millor.