Dinamització per a Associacions

Centre de Recursos Associatius

Les trobades de dinamització tenen per objectiu crear espais de reflexió, intercanvi i diàleg per a les associacions, on es puguen trobar, formular els seus problemes, necessitats i propostes i buscar solucions de manera horitzontal.

El treball de dinamització de la Fundació Horta Sud es divideix en dues línies de treball principal: Jornades de dinamització i Café Associatiu.

Jornades

Organitzem jornades per a crear  espais de reflexió, intercanvi i consens, on les associacions puguen fer una anàlisi de la situació en què es troben, formular els seus propis problemes, necessitats, propostes i recerca de solucions, establint un xicotet pla de treball per a enfortir i visibilitzar el treball del moviment associatiu al municipi.

Objectius

● Conéixer les expectatives de les associacions del municipi respecte a la participació, per a poder donar resposta i planificar les accions de l’ajuntament respecte a la participació.

● Conéixer la situació, demandes i necessitats de les associacions del municipi per a poder donar resposta i dissenyar les estratègies i processos per a l’enfortiment i les millores de les associacions del municipi.

● Millorar les relacions entre l’administració i les associacions, fent efectiva la participació ciutadana en la resolució de problemes en el municipi.

Café Associatiu

Espai de diàleg per a conéixer i compartir experiències d’èxit entre les associacions a partir de la presentació de bones pràctiques que ja estan funcionant en altres associacions i que es poden replicar

Objectius

● Conèixer experiències innovadores i d’èxit que puguen generar altres projectes iguals o similars en altres associacions, a través de l’aprofitament de la intel·ligència col·lectiva.

● Potenciar el treball en xarxa i l’aprenentatge compartit.

Consulta ací les pròximes trobades de dinamització per associacions. No oblides que en la majoria d’activitats cal formalitzar una inscripció (trobaràs més informació al detall de cada sessió).

Si vols rebre l’última informació sobre ajudes, formació i assessorament; conèixer l’actualitat del món associatiu o descobrir les pròximes activitats, subscriu-te ara al nostre butlletí!