L’app RadarCOVID com a ferramenta ciutadana per protegir i protegir-nos

L’aplicació mòbil oficial del Govern d’Espanya és una eina de gran utilitat per a protegir-te a tu i els teus de possibles contactes de risc amb persones diagnosticades de COVID-19, que t’avisa si alguna persona amb les que has tingut contacte ha donat positiu per coronavirus. Com més gent descarreguem l’APP, més protegits estarem tots i totes.

radarcovid

Una eina ciutadana de prevenció i control

Com funciona l’app?

RadarCOVID, que es pot descarregar a través de Google Play i App Store, funciona duent a terme labors automàtiques de traçabilitat, és a dir, avisant-nos de si alguna de les persones amb les que hem mantingut contacte en les últimes hores ha donat positiu de COVID-19. A més, ens facilita les indicacions sanitàries corresponents sobre com procedir i un telèfon d’informació.

L’app utilitza tecnologia bluetooth per a poder registrar en la teua terminal, de forma anònima, privada, segura i temporal, sense informar, en cap cas, sobre qui és la persona amb el diagnòstic positiu, ni on vas estar amb ella, ja que no es guarda cap dada personal ni es geolocalitza.

Aquesta eina és de gran utilitat per a protegir-te i protegir als teus de possibles contactes de risc amb persones diagnosticades de COVID-19, però per a què el sistema funcioni és necessària la teva col·laboració. Com més gent descarreguem l’app, més completa serà la protecció i, per tant, més protegits estarem.

Millorem, entre tots i totes, la nostra protecció i seguretat front la COVID-19

INFOGRAFIA – app RadarCOVID