Empreses Compromeses

Ampliem la Responsabilitat Social Comunitària a l’Horta Sud

Projectes Que Canvien El Món

Mobilitzem recursos per enfortir la comunitat

A través de la suma de recursos d’empreses i entitats, multipliquem els resultats mitjançant Projectes Que Canvien El Món. Com han demostrat els Estudis d’Avaluació de l’Impacte, cada euro que rep una associació es multiplica per tres o, fins i tot, per quatre. Per aquest motiu, canalitzar els recursos fa que es puguen propulsar projectes culturals i socials que contribueixen a fer un món més just, social, igualitari i participatiu. Així mateix, contribueix a una cultura de la responsabilitat comunitària alternativa a la cultura de la filantropia individualista.

195

Projectes subvencionats

+313.000

Euros repartits entre Projectes Que Canvien El Món

+900

Entitats subvencionades

caixa-popular-empreses-compromeses

Caixa Popular

Caixa Popular és una entitat financera valenciana compromesa amb el seu entorn, amb el territori i amb la seua història. Una entitat que ha sigut capaç de consolidar un model de banca de proximitat i que ha realitzat una tasca clau en el desenvolupament del cooperativisme de treball associat valencià, assessorant i orientant a altres cooperatives en la seua creació i posterior creixement, a més de donar suport i finançar les seues activitats. Caixa Popular, contribueix a l’enfortiment del teixit associatiu, entre altres, a través del conveni de col·laboració que manté amb la Fundació Horta Sud des de fa més de quinze anys i amb la mobilització de recursos per al programa Projectes Que Canvien El Món.

grupo-ugarte-empreses-compromeses

Grupo Ugarte Automoción

El Grupo Ugarte Automoción és una empresa amb més de 30 anys d’experiència en la distribució d’automòbils, tant per a usuaris finals com per a empreses o societats de finançament.
Des de 2013, Grupo Ugarte manté un conveni de col·laboració amb la Fundació Horta Sud per a mobilitzar recursos a través del programa Projectes Que Canvien El Món, així com per enfortir el moviment associatiu, consolidar un nou model associatiu basat en la transparència, el compliment de la legalitat per part de les associacions, l’augment de la seua base social i l’enfortiment de la seua capacitat crítica i autonomia.

 

Ángel Romero Superbrand

Ángel Romero (Superbrand), porta més de vint anys desenvolupant projectes d’estratègia i comunicació per algunes de les millors empreses i institucions. Amb la visió de connectar i amb clau social, elabora projectes de brànding i comunicació que permeten construir propostes de valor sòlides, fortes i consolidades que serveixen per aconseguir el lloc més destacat.

EGM Parc Tecnològic

L’Entitat de Gestió i Modernització Parc Tecnològic Paterna és una entitat pionera en regular la gestió de les àrees industrials. Aquest ens gestiona l’actuació urbanística i desenvolupa un paper decisiu en la consecució de la gestió i la modernització d’unes àrees estratègiques per al desenvolupament industrial.

Eugenio Simó – Estudio de Diseño

Eugenio Simó és un dissenyador gràfic torrentí polivalent, especialitzat en identitat visual, imatge i comunicació, treball editorial, disseny de producte, il·lustració i packaging. Simó té una gran connexió amb la comarca de l’Horta Sud i amb les entitats del tercer sector, i ha elaborat i produït també la seua pròpia exposició: “Fake Gate”.

 

Lacomunicación

Lacomunicación és una agència de màrqueting digital valenciana pionera en la consultoria SEO i el màrqueting en línia. El seu objectiu principal és millorar tots els aspectes de màrqueting digital del client o clienta, fent-los tècnicament més efectius, així com el treball per a l’enfortirtiment de l’engagement amb el seu públic objectiu.

 

Innóvate 4.0

Innóvate 4.0 és una consultoria especialitzada en la gestió d’ajudes públiques i subvencions a nivell autonòmic, nacional i europeu per a projectes d’I+D+I, indústria, energia, transformació digital i internacionalització, entre altres, mitjançant un servei de qualitat excel·lent, amb terminis i costos adequats.

Institut Empresarial de l’Horta Sud

L’Institut Empresarial de l’Horta Sud unix a les diferents associacions empresarials de la comarca de l’Horta Sud. Es tracta d’una iniciativa vinculada a les associacions empresarials de caràcter local i comarcal i que aborda temes d’interés comú per al desenvolupament social, cultural i econòmic del territori.

Innovation Wars

Innovation Wars és una empresa tecnològica de software i metodologies pioneres d’intel·ligència [artificial] col·lectiva, a través de les quals ajuden a empreses a transformar els seus reptes més complexos en rutes de consens intel·ligents i senzilles que facen possible que totes les parts implicades en el procés puguen gaudir i créixer amb l’empresa.

Nova Ingeniería y Gestión

Nova Ingeniería és una empresa constituida en 1997 que es dedica a la realització de projectes tècnics de tot tipus d’indústries i edificacions per al sector terciari.  Nova Ingeniería també s’ha especialitzat en la prestació de serveis de Direcció Integrada de Projectes i sostenibilitat. i oferix les instal·lacions fotovoltaiques per a autoconsum.

Ronda Abogados

Ronda Abogados és un servei d’advocacia situat al municipi d’Alaquàs, especialitzat en assessorament de formació i gestió de personal. Es tracta d’un bufet d’advocats amb més de trenta anys d’experiència i amb alta capacitat per donar resposta a les necessitats de la ciutadania des de la proximitat amb la persona clienta.

Rosales Ferrer

Rosales Ferrer és un negoci familiar d’horticultura valenciana amb seu a Chiva i amb especial dedicació del viver al cultiu i obtenció de noves varietats de roses des de 1944. Actualment, ‘Viveros Francisco Ferrer y Universal Plantas’ són empreses especialitzades en el cultiu, la comercialització i l’assessorament tècnic de plantes de roses.

Tot per l’Aire

Tot Per l’Aire és una tenda especialitzada en la venda per correu de partitures musicals, accessoris i instruments. Amb seu a Almàssera, aquesta empresa musical porta des de 1995 donant resposta a moltes persones del món de la música, tant professional com principiant, a conservatoris i a escoles de música de tot l’Estat.

Les empreses compromeses, multipliquen:

  • Posen en marxa serveis i projectes que milloren la qualitat de vida de les persones i que defensen els drets humans i els valors democràtics.
  • Connecten persones, entitats i empreses.
  • Obren escenaris de col·laboració i treball en xarxa.
  • Potencien l’acció local, incrementant la participació i fent comarca.
  • Treballen per defensar els drets socials aconseguits i ampliar-ne de nous.
  • … i molt més, descobreix-ho!
LOGO EMPRESES COMPROMESES BLANC

Fes-te de la Fundació

Converteix-te en Empresa Responsable